Trout Camp Holdet

Trout-Camp på Turø for juniorer med deltagelse af KS juniorer

Vi har haft Steffen og Sebastian afsted på Trout-Camp 22.- 24 marts på den lille sydfynske ø Thurø.🎣🎣 Det lyder til de har haft en fed weekend med en masse ny viden og selvfølgelig nogle flotte fisk på land 💪🏻🎣 Vi ser frem til næste klubaften hvor drengene giver et lille foredrag om deres weekend 😀🎣 Sebastian er kommet helt i front selvfølgelig med vores team trøjer 🎣💪🏻.

 

   

 

Program for turen arrangeret af DSF:

Trout Camp finder sted 22.-24. marts på den lille sydfynske ø Thurø.

 

Er du til kystfiskeri, kammeratskab og bål ved stranden sammen med andre unge lystfiskere? Så er Trout Camp 2024 lige noget for dig.

 

Danmarks Sportsfiskerforbund arrangerer atter Trout Camp for unge eventyrlystne lystfiskere i alderen 12-17 år. Vi har denne gang fundet den fedeste camp på den lille sydfynske ø Thurø. Som altid er der fede fynske fiskepladser i gåafstand, ligesom vi vil fokusere på kammeratskab, kystfiskeri og kulinariske oplevelser.

 

Vi vil i løbet af weekenden gøre alt for, at DU bliver en dygtigere kystfisker, mens vi vil sørge for masser af hygge og god mad. Og hvem ved – chancen for drømmefisken er bestemt til stede, mens vi besøger nogle af Danmarks mest kendte kyststrækninger.