1. Plads Lasse Jørgensen

Resultatet af Geddepremieren søndag d. 21. maj

Gedde premieren gik rigtig godt.  

Her ses vores junior Lasse Jørgensen med vinderfisken på 84 cm. Lasse fik i alt 2 gedder

Her ses Gustav Johnsen med 2. bedste junior gedde. Så et fint resultat for juniorene som var mødt op med fire deltagere ud af i alt 19.

Sidste års pokalholder Christian Mussman Fogh fik 2. pladsen med en gedde på 79,5 cm og måtte afgive pokalen til Lasse fra juniorafdelingen men kunne dog kunne "trøste sig"  med en rigtig fin Jerkbait stang inkl. hjul og to af Lars Petersens håndlavede Jerkbaits med signatur. 

 

Der var i 18-19 deltagere, dejlig vejr lidt overskyet til start og ikke for varm; men til middag kom der godt med varmen på.


Der blev fanget fornuftig med gedder. Ca 16 stykker med og 8 af dem kom på præmie listen. Der var fritvlag af præmier fra største fisk og nedefter Hvilket faktisk var en stor succes.

Der var 11 præmier.  6 af dem gik til seniorer og 4 til juniore, 2 som fik fisk og 2 som fik en præmie for godt kæmpet. Det var Steffen og Nikolai som fik præmie for godt kæmpet (og ikke mindst for at donere skaller til mig Thomas Faucheur mente Steffen i hvert fald)

Jeg var selv heldig af fange en gedde på 75cm som havde spist en anden gedde,  men alligevel havde den appetit på min rudskalle.

 Der blev selvfølgelig grillet pølser og folk kunne købe øl og vand.

Med fiskerhilsen

Thomas Faucheur