Foto Fra Lystfiskeriets Dag Ved Slotssøen

Lystfiskeriets dag i Slotssøen lørdag d.13. maj 2023 fra 10.00 til 15.00 for børn og unge under 18 år

 

Kolding Sportsfiskerforening arrangerer Lystfiskeriets dag i Slotssøen lørdag d.13. maj 2023 fra 10.00 til 15.00 for børn og unge under 18 år

Slotssøen danner i år fra kl. 10.00 – 15.00 ramme om Lystfiskeriets dag.

Unge under 18 år vil få mulighed for at prøve fiskeri i Slotssøen under kyndig vejledning af vore juniorledere.

Vi har lånestænger som vi kan stille til rådighed. Vi har i år valgt at lægge Lystfiskeriets dag i Slotssøen, fordi der her er en god mulighed for at komme i kontakt med unge i Kolding området, som vil kunne have interesse i at prøve glæden ved at få en fisk på krogen.

Der er gode mulighed for at fange gedder, aborre, skaller og karper. Vi vil stå på den flisebelagte plads skråt over for biblioteket og her laver vi tilmeldingen af de deltagende børn og unge.

Vi vil kunne være behjælpelige med kroge, propper og lidt til at komme på krogen.

Vi har materiale til uddeling om Kolding Sportsfiskerforening og Danmarks Sportsfiskerforbund. Vores håb er, at vi vil kunne fange interessen for fiskeri og vores forening, som har en stor juniorafdeling med ca. 50 juniorer.

Som deltager på Lystfiskeriets dag, vil du kunne melde dig ind i vores juniorafdeling for 100,- kr. Indmeldelsen skal foretages på dagen, lørdag d.13. maj 2023 på www.koldingsportsfisker.dk

 

Venlig hilsen

Kolding Sportsfiskerforening / Kolding Fiskeskole / Niels S. Knudsen