Junior Gruppen I Nye Bluser 2023 07 12

Junior program for 2. halvår 2023

Pogrammet kan også ses på vores webside: juniorklubaftener: https://www.koldingsportsfisker.dk/forside/aktiviteter/junior-klubaftener

Juniorture: https://www.koldingsportsfisker.dk/forside/aktiviteter/junior-ture

Eller på websidens kalender. - klik på datoen, så popper dagens program op: https://www.koldingsportsfisker.dk/forside/kalender

 

 

Vi har lagt lidt ekstra ture og klubaftener ind i efteråret. Det ønskede ungerne sig, så det får de 

Klubaftner 2 halvår

Onsdag d 16 august.

Thorbjørn starter med at åbne året`s første klubaften.

Onsdag d 30 august.

I dag får vi besøg af Simon.

Simon Bomholt startede som juniorer med at fiske efter skaller i Marielund, senere ørred på plovfuren og blev hurtigt grebet af medefiskeriet og karpefiskeriet. I en årrække var han juniorleder i KS. Som voksen flyttede han fra Kolding og begyndte at have mere fokus på geddefiskeriet i midtjylland. På en ferie til Egypten fangede han sin første Giant Trevally og blev solgt det tropiske spinnefiskeri som har ført han til Sri Lanka, Papua Ny Guinea, Indonesien og Oman i jagten på store fisk på kastegrej. Denne aften vil han fortælle om fiskeriet, vise grej frem og komme med en masse røverhistorier fra troperne.

Onsdag d 13 september.

Vi snakker lidt om den sky sandart hvilken bait tackler vind temp osv.

Onsdag d 27 september.

Vi kigger lidt på hvad jeres planer er for international den kommende weekend.

Onsdag d 11 oktober.

Jesper kommer og giver lidt tricks inden turen, kender jeg Jesper rigtigt vil han os gerne livestream ud til alle hans følgere.

Onsdag d 25 oktober.

Vi binder lidt forfang snakker lidt teknikker til den kommende tur til Fredericia efter de flade.

Onsdag d 08 november.

Vi laver lidt grej binder nogle knuder eller hvad i nu lige har lyst til.

Onsdag d 22 november.

Vi snakker lidt om teknik til havørrederne og så noget biologi hvor bor fisken hvad spiser osv.

Onsdag d 06 december.

Den lader vi stå åben, kan vi samle en 15 -18 junior så vil vi lave en grej tur til en af vores sponsore efter lukketid, det er muligt i kommer lidt senere hjem det er jo en fiskebutik og det er lige før jul. 

Onsdag d 20 december.

Vores sidste klubaften for 2023 det bliver rå julehygge med æbleskiver og røverhistorier. Der skal medbringes en fiskerelateret pakke (ca 30kr) til pakkespillet.

Som hovedregel mødes vi altid ved den røde port ved Marielund kl 08.00 og fisker til kl 15.00. Vi vil selvfølgelig prøve at parre jer lidt så ikke alle forældre behøver at kører til Marielund. Tilmelding sker til Juniorleder Peter senest fredagen før på 22811583

Der er mulighed for vi ændre i programmet i løbet af efteråret. 

Sidder i der ude og gerne vil prøve kræfter med lidt natfiskeri i en sø, hvor det tit er de tidlige og de senere timer der virkelig kan producere nogle gode fisk, så smid en besked så ser vi om der ikke kan aftales en tur.

Har du en ven/veninde der gerne vil se hvad vi render rundt og laver på klubaften så er de selvfølgelig velkommen.

Vi har os kaffe på kanden, hvis nogle forældre ønsker at blive i hytten.

Vi får altid kage til klubaftner.

 

Ture 2 halvår.

August Søndag d 20

I dag står på en arts tur til ammoniak havnen, hvor Thorbjørn jo er mesteren.

 

September Søndag d 03

I dag tager vi ud til Bønstrup sø (Vamdrup ) Kim Koed som bor ved søen sørger for vi har adgang til naboen`s marker. Kim ligger selvfølgelig også hans grund og båd til rådighed for os. Søen holder på en del gedder medefiskeriet er heller ikke dårligt, karperne er også tilstede og så gemmer der sig nogle store ål i søen.

 

September Søndag d 17 

Vi prøver lykken med noget Sandart fiskeri i Stallerup sø, vi ser om vi evt kan finde en båd, hvis vi ikke når at få en ny i klubben inden turen.

Lørdag d 23 sep er der grejmarked i hytten, vi må se om vi ikke skal have en bod.

Weekenden d 29 sep til 1 okt er der international.

Oktober Søndag d 15 

Put tur med Jesper fra Onlinefiskeri.dk nok DK`s bedste put fisker han medbringer et par dygtige put fiskere så der er rig mulighed for at lære lidt tricks. Jesper siger vi alle må ligge vores fisk sammen og han vinder alligevel. Det vil jeg ikke have hængende på mig. Vi kigger på stedet når tiden nærmer sig, det overlader jeg lidt til Jesper han kender jo alle søer.

Oktober Søndag d 29 

Turen i dag går til Fredericia efter nogle kæmpe fladfisk, det er gode point til års-konkurrencen, der kom ingen på listen i 1 del af sæsonen så bare 1 fisk kan give 25 point.

November Søndag d 12

I dag er planen vi tager en tur til Aqua i Silkeborg og kigger lidt på div fisk

Jeg er ved at indhente nogle priser på bl.a. Aqua.

November  Søndag d 26.

Vi tager en tur på kysten for at se om der ikke gemmer sig en stor havørred et sted der ude. Stedet tager vi når vi kommer nærmere så vi får det så optimalt som muligt.

December Søndag d 10.

Turen går til Dons søerne hvor vi går på jagt efter de forskellige rovfisk. Vi deler os i små grupper og tager rundt i systemet. 

 

Venlig Hilsen

Peter Graff Madsen (Skalle)

Kolding Sportfiskerforening:

Bestyrelses medlem.

Juniorleder.

Medlem af vandpleje søerne.

Specimen-Tours

Medejer

Juniorleder.ks@gmail.com

22811583