oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Vi mødes kl. 17.00 hvor vi laver aftenens måltid og spiser kl. 19.00.
Med med årstidens råvarer, hvor fisk indgår i menuen Det er denne gang østers som er på menuen. Måltidet laves i fællesskab og selvfølgelig i godt selskab med de seneste fiskehistorier. De seneste gange har der været en forret, en hovedret og så en dessert med kaffe. Så det bliver spændende at se hvad Ib og Erling vil sætte på menuen denne gang.
Lige nu er der tilmeldt 8, så der er plads til yderligere 7 personer, inden vi når de 15 personer, som der kan være i køkkenet. Du som er medlem er velkommen til at inviterer din partner med.
Tilmelding til mail: erlingmaigaard@gmail.com senest mandag d. 16. februar
Pris 125 kr. pr. person for hvert arrangement. Prisen dækker mad - vin/øl - kaffe.
Betaling via mobilepay 56822 med tekst 'KS Gourmet'
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Foredrag med Niels Hougaard om Bonefish fiskeri på Bahamas torsdag d. 2 marts kl. 19.00
Bille flue Hveps flue
"Denne aften binder vi imitationer af landinsekter - også kaldet "terrestrials". Tørfluefiskeri med imitationer af landinsekter er et spændende og visuelt fiskeri, der i visse situationer kan være utroligt effektivt. Vi prøver lidt forskellige bindeteknikker, både de simple og lidt mere avancerede, og kommer også omkring hvordan fiskeriet med fluerne gribes an".
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Torben Brodersen, der har Varde Å som hjemmevand, er kendt for at fange laks på finurlige og yderst kreative spinnere lavet på alt fra gulerod og kuglepenne til LEGO-figurer. Hans kreative tilgang til både spinnerne og laksefiskeriet har givet ham tilnavnet Spinnefiskeriets Georg Gearløs.
Torben Brodersen vil hjælpe deltagerne til bygge spinnere, hvor kun fantasien sætter grænser. Der vil selvfølgelig også være tid til en god snak om, hvordan man griber laksefiskeriet an.
Her kan du læse artiklen om Torben Brodersen, der har fanget 200 laks på 200 forskellige spinnere.
Vi mødes kl. 17.00 hvor vi laver aftenens måltid og spiser kl. 19.00.
Med med årstidens råvarer, hvor fisk indgår i menuen Det er denne gang østers som er på menuen. Måltidet laves i fællesskab og selvfølgelig i godt selskab med de seneste fiskehistorier. De seneste gange har der været en forret, en hovedret og så en dessert med kaffe. Så det bliver spændende at se hvad Ib og Erling vil sætte på menuen denne gang.
Lige nu er der tilmeldt 8, så der er plads til yderligere 7 personer, inden vi når de 15 personer, som der kan være i køkkenet. Du som er medlem er velkommen til at inviterer din partner med.
Tilmelding til mail: erlingmaigaard@gmail.com senest mandag d. 25. marts.
Pris 125 kr. pr. person for hvert arrangement. Prisen dækker mad - vin/øl - kaffe.
Betaling via mobilepay 56822 med tekst 'KS Gourmet'
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Hvad med at inviterer din kone på fiskegourmetrestaurant torsdag d. 23. november 17:00-21:30 i Storhytten
Vi mødes kl. 17.00 hvor vi laver aftenens måltid og spiser kl. 19.00.
Med med årstidens råvarer, hvor fisk indgår i menuen Det er denne gang østers som er på menuen. Måltidet laves i fællesskab og selvfølgelig i godt selskab med de seneste fiskehistorier. De seneste gange har der været en forret, en hovedret og så en dessert med kaffe. Så det bliver spændende at se hvad Ib og Erling vil sætte på menuen denne gang.
Lige nu er der tilmeldt 8, så der er plads til yderligere 7 personer, inden vi når de 15 personer, som der kan være i køkkenet. Du som er medlem er velkommen til at inviterer din partner med.
Tilmelding til mail: erlingmaigaard@gmail.com senest mandag d. 18. november
Pris 125 kr. pr. person for hvert arrangement. Prisen dækker mad - vin/øl - kaffe.
Betaling via mobilepay 56822 med tekst 'KS Gourmet'